Instellingen exporteren
  Menu - Beheer - Instellingen - Instellingen exporteren

Let op
Alleen actieve onderdelen worden geëxporteerd
  • Instellingen exporteren kan alleen de instellingen exporteren van actieve onderdelen.
  • Instellingen voor Factuur/orderbevestiging activeren in de administratie
    Als u gaat werken met de module Verkoop in een nieuwe administratie, dan moeten eerst de factuur/orderbevestiging instellingen opgeslagen worden, ook als u met de standaard instellingen gaat werken. Daarna komen de instellingen beschikbaar voor export.
  • Instellingen voor Adresetiketten activeren in de administratie
    Bij het in gebruik nemen van een nieuwe administratie moet in de Basisinrichting van de administratie worden aangegeven of de adresetiketten functionaliteit gebruikt wordt. Als die instelling nog niet gemaakt is, of op "Nee" staat, dan kunnen er ook geen etiketten instellingen worden geëxporteerd.

Mogelijkheden
  • Instellingen van de huidige administratie exporteren
    In dit dialoogvenster geeft u aan welke instellingen van de huidige administratie geëxporteerd moeten worden naar een bestand. Zie hieronder voor een beschrijving van de verschillende onderdelen, waarvan de instellingen geëxporteerd kunnen worden.
  • Wat kan ik doen met een instellingenbestand?
    Het bestand kan geïmporteerd worden in een administratie. De instellingen van de administratie worden in één keer vervangen door de instellingen in het bestand.

Instellingen exporteren
  • Instellingen
    Vink deze optie aan om alle instellingen aan te vinken.
    Vink deze optie uit om alle instellingen uit te vinken.
  • Factuur / orderbevestiging
    Vink deze optie aan om alle instellingen van de factuur/orderbevestiging in het te exporteren bestand op te nemen.
    Vink deze optie uit om geen instellingen van de factuur/orderbevestiging in het te exporteren bestand op te nemen.
  • Verzendbon
    Vink deze optie aan om alle instellingen van de verzendbon in het te exporteren bestand op te nemen.
    Vink deze optie uit om geen instellingen van de verzendbon in het te exporteren bestand op te nemen.
    • Overzicht van de verzendbon instellingen
      Onderstaande instellingen worden als één geheel geëxporteerd. U kunt hierbinnen geen keuze maken.
      * Verzendbon layout instellingen
  • Bestelopdracht
    Vink deze optie aan om alle instellingen van de bestelopdracht in het te exporteren bestand op te nemen.
    Vink deze optie uit om geen instellingen van de bestelopdracht in het te exporteren bestand op te nemen.
    • Overzicht van de bestelopdracht instellingen
      Onderstaande instellingen worden als één geheel geëxporteerd. U kunt hierbinnen geen keuze maken.
      * Bestelopdracht layout instellingen
  • Aanmaning
    Vink deze optie aan om alle instellingen van de aanmaning in het te exporteren bestand op te nemen.
    Vink deze optie uit om geen instellingen van de aanmaning in het te exporteren bestand op te nemen.
  • Etiket
    Vink deze optie aan om de etiket instellingen in het te exporteren bestand op te nemen.
    Vink deze optie uit om de etiket instellingen niet in het te exporteren bestand op te nemen.

• [Opslaan]
    Druk op [Opslaan] om het bestand met instellingen aan te maken en te downloaden naar uw PC. Er worden dialoogvensters getoond, waarin u gevraagd wordt om het bestand met instellingen te downloaden en de bestandsnaam op te geven. Sla het bestand met instellingen op. Kies daarvoor een map op uw PC die u gemakkelijk terug kan vinden, omdat u het instellingenbestand later gaat importeren.
  • [Sluiten]
    Druk op [Sluiten] om het programma Instellingen exporteren te sluiten. Er wordt geen instellingen bestand aangemaakt.