Wat te doen bij foutmeldingen van Internet Explorer

+
Als exporteren naar Excel en Word niet uitgevoerd wordt
  • Eenmalig toestaan dat dit bestand wordt gedownload
    • Klik hiervoor op de verschenen balk bovenin het scherm en kies voor "Bestand downloaden..."
      Dit scherm zal daarmee herladen en het rapport wordt opnieuw gegenereerd en aangeboden.

• Permanent toestaan van downloaden van bestanden
    • KING Finance maakt gebruik van diverse mogelijkheden van Microsoft Internet Explorer. En daarvan is het exporteren van gegevens.
    • De beveiligingsinstellingen van Microsoft Internet Explorer kunnen er echter voor zorgen dat exporteren niet uitgevoerd wordt.
    • Ga naar menu Extra - Internet Opties - Tabblad Beveiliging
    • Klik op de knop "Aangepast niveau..."
    • Zorg ervoor dat uw instelling wat betreft "Automatisch vragen bij downloads van bestanden" overeenkomen met de schermafdruk op deze pagina.
    • Klik vervolgens op [OK] en nogmaals op [OK] en probeer nogmaals een rapport te exporteren naar Excel of Word.
    • Raadpleeg uw accountant/systeembeheerder als de geboden oplossing geen afdoende resultaat oplevert.

Als oude of verkeerde pagina's van KING Finance getoond worden
  • Iedere pagina die u bezoekt met een browser wordt op uw harde schijf opgeslagen. In Internet Explorer kunt u instellen op welke manier de browser controleert of een pagina gewijzigd is sinds de vorige keer dat u de pagina bezocht heeft. U kunt sneller surfen door niet veranderde pagina's vanaf de harde schijf te laden.
  • Voor KING Finance is de beste instelling om de browser altijd de pagina's vanaf Internet te laten laden en niet vanaf de harde schijf. Belangrijke updates en verbeteringen kunt u dan direct gebruiken.
  • Om uw instelling te controleren en eventueel aan te passen dient u de volgende stappen uit te voeren.
    • Ga naar menu Extra - Internet Opties - tabblad Algemeen
    • Klik op [Instellingen]
    • Klik op het keuzerondje "Bij elk bezoek aan een pagina".
    • Klik op [OK].
    • Klik op [OK].