Documentenbeheer
  Menu - Beheer - Systeembeheer - Documentenbeheer

Mogelijkheden
  • In documentenbeheer worden alle rapporten, backuptaken en inleestaken uit alle administraties, die door de gebruikers van KING Finance naar de "Wachtrijmelder" of "Geplande taken" zijn geplaatst, weergegeven.
  • In feite ziet u hier de wachtrij, die door de applicatie Autorun verwerkt wordt.
  • De verschillende taken kunnen hier, indien nodig, verwijderd worden door de systeembeheerder.
  • KING Finance ververst dit scherm automatisch ieder vijf seconden.

Documenten beheer
  • Knoppenbalk
    Deze knoppen worden getoond als u bij een van de onderdelen de knop [Actief] of [Onverwerkt] activeert.
    • [Verversen]
      Druk op [Verversen] of toets [F5] om het overzicht van onverwerkte taken te actualiseren.
    • [Dashboard]
      Druk op [Dashboard] of toets [Alt+H] om Documenten beheer te sluiten en terug te keren naar het dashboard van KING Finance.
    • [Verwijderen]
      Druk op [Verwijderen] om de geselecteerde onverwerkte taken te verwijderen uit de wachtrij en uit dit overzicht. Een rapport krijgt in het programma Rapporten - Wachtrij de status "Fout", zodat de gebruiker kan zien dat het rapport verwijderd is door de systeembeheerder en eventueel nog contact kan opnemen.
      Let op: eenmaal verwijderde rapporten kunnen niet teruggezet worden.

• Documenten
    Hier worden een aantal instellingen van het programma Autorun getoond. Het programma Autorun is een applicatie, die buiten KING Finance om op de server draait. Autorun verwerkt de rapporten van KING Finance op de achtergrond, waardoor de performance van KING Finance optimaal  blijft.
    • Opschonen actief
      De applicatie Autorun verwijdert automatisch rapporten, die langer dan het in Autorun ingestelde aantal dagen op de server staan. Standaard is dit 14 dagen. Rapporten die u wilt bewaren dienen voor die tijd onder een andere naam opgeslagen of afgedrukt te zijn.
    • Datum laatste opschoning
      Hier wordt de datum weergegeven waarop Autorun voor het laatst rapporten heeft verwijderd.
    • Datum laatste activiteit autorun
      Hier wordt de datum weergegeven waarop Autorun voor het laatst gecontroleerd heeft of er rapporten zijn om te verwerken.
  • Rapporten
    Overzicht van onverwerkte rapporten. Klik op [Actief] in het menu links van het scherm om het rapport te zien, dat op dit moment verwerkt wordt door de applicatie Autorun.
    • Selectie
      Gebruik het selectievakje in het kolomhoofd om alle rapporten te (de)selecteren.
      Vink in deze kolom de rapporten aan die u wilt verwijderen. Druk vervolgens op [Verwijderen] of toets [Ctrl+D] om de geselecteerde rapporten te verwijderen.
    • Invoer datum
      De datum en tijd waarop het rapport is toegevoegd aan "Uitgesteld afdrukken".
    • Administratie
      Het nummer van de administratie waartoe dit rapport behoort.
    • Gebruiker
      De naam van de gebruiker die het rapport in de wachtrij heeft geplaatst.
    • Rapport
      De naam van het rapport dat verwerkt moet worden.

• Back-ups
    Overzicht van nog onverwerkte backup taken.
    • Terugzetten
      Klik op [Actief] in het menu links onder "Terugzetten" om de backup te zien, waarvan het terugzetten op dit moment verwerkt wordt door de applicatie Autorun.
      • Selectie
        Gebruik het selectievakje in het kolomhoofd om alle back-ups te (de)selecteren.
        Vink in deze kolom de back-ups aan die u wilt verwijderen. Druk vervolgens op [Verwijderen] of toets [Ctrl+D] om de geselecteerde back-ups te verwijderen.
      • Invoer datum
        De datum en tijd waarop het rapport is toegevoegd aan "Geplande taken".
      • Administratie
        Het nummer van de administratie waarvan een backup wordt teruggezet.
      • Gebruiker
        De naam van de gebruiker die de back-up in de wachtrij heeft geplaatst.
      • Back-up
        De naam van de back-up, die verwerkt moet worden.
    • Nog te maken
      Klik op [Actief] in het menu links onder "Nog te maken" om de backup te zien, waarvan het aanmaken op dit moment verwerkt wordt door de applicatie Autorun.
      • Selectie
        Gebruik het selectievakje in het kolomhoofd om alle back-ups te (de)selecteren.
        Vink in deze kolom de back-ups aan die u wilt verwijderen. Druk vervolgens op [Verwijderen] of toets [Ctrl+D] om de geselecteerde back-ups te verwijderen.
      • Invoer datum
        De datum en tijd waarop het rapport is toegevoegd aan "Geplande taken".
      • Administratie
        Het nummer van de administratie waarvan een backup wordt teruggezet.
      • Gebruiker
        De naam van de gebruiker die de back-up in de wachtrij heeft geplaatst.
      • Back-up
        De naam van de back-up, die verwerkt moet worden.

• Inlezen
    Overzicht van nog onverwerkte inlees taken.
    • Klik op [Actief] in het menu links onder "Inlezen" om de inleestaak te zien, die op dit moment verwerkt wordt door de applicatie Autorun.
      • Selectie
        Gebruik het selectievakje in het kolomhoofd om alle inleestaken te (de)selecteren.
        Vink in deze kolom de inleestaken aan die u wilt verwijderen. Druk vervolgens op [Verwijderen] of toets [Ctrl+D] om de geselecteerde back-ups te verwijderen.
      • Invoer datum
        De datum en tijd waarop het rapport is toegevoegd aan "Geplande taken".
      • Administratie
        Het nummer van de administratie waarvan een backup wordt teruggezet.
      • Gebruiker
        De naam van de gebruiker die de back-up in de wachtrij heeft geplaatst.
      • Inleestaak
        De naam van de inleestaak, die verwerkt moet worden.