Upload een PDF
  Menu - Financieel - Digitaal dossier - Inkoopfacturen - Uploaden inkoopfacturen
  Menu - Financieel - Digitaal dossier - Overige dossierstukken - Uploaden

KING Finance abonnement
  • De KING Finance module Digitaal Dossier is vereist om documenten te kunnen uploaden.

Toegangsrechten

Doel en werkwijze
  • Welke documenten kan ik uploaden?
    PDF documenten die informatie bevatten die bij uw administratie hoort, zoals inkoopfacturen, verkoopfacturen, belastingopgaves, bonnetjes en afbeeldingen van aangeschafte activa kunnen aan de administratie worden toegevoegd.
  • Hoe kan ik documenten uploaden?
    Sleep de PDF bestanden vanuit uw file applicatie in dit scherm. De bestanden worden kort geanalyseerd en direct in de upload lijst geplaatst. Als "drag & drop" onverhoopt niet werkt kunt u met de knop[ [Bestanden kiezen] de gewenste PDF documenten op uiw harde schijf selecteren en upload ze naar uw administratie.
    • Een PDF van meerdere pagina's uploaden
      Een PDF document dat uit meerdere pagina's bestaat wordt door KING Finance automatisch gesplitst. Per pagina wordt een nieuw document aangemaakt dat apart gekoppeld kan worden.
  • Wat moet ik doen na het uploaden?
    Documenten die geüpload zijn koppelt u aan een onderdeel van de administratie in het programma Verwerk documenten.

Upload een PDF
Knoppenbalk - Upload een PDF

• Klik op de gele ster om dit programma toe te voegen aan de favorieten van deze administratie. De favorieten geven directe toegang tot KING Finance programma's of programma onderdelen.
  • [Sluiten]
    Druk op deze knop om dit scherm te sluiten. Er worden geen bestanden geüpload.
  • Upload tekst....
    Begeleidende tekst over het ipdalladen van PDF bestanden wordt getoond.
  • [Verwerken]
    Nadat de lijst met up te loaden bestanden gecontroleerd en eventueel aangepast is kunt u met de knop [Verwekren ] de regels die in het scherm staan doorzetten naar het Digitale dossier van de administratie.
  • [Verwijder alle documenten]
    Klik op de knop [Verwijder alle documenten] om de lijst op het scherm te schonen. Gebruik deze optie als er bijvoorbeeld een vekeerde map met bestanden gekozen is en alle bestanden niet de juiste zijn.
Veldbeschrijving - Upload een PDF
  • Naam dossierstuk
    Geef hier een naam op voor het geselecteerde dossierstuk. Deze naam wordt getoond als u het dossierstuk verwerkt of opvraagt in de administratie.
  • Soort dossierstuk
    Het soort dossierstuk bepaalt welke invoervelden getoond worden bij de verwerking van het dossierstuk in de administratie. Het soort document kan achteraf nog gewijzigd worden in het programma Verwerk documenten.
    • Inkoopfactuur
      Kies Inkoopfactuur als dit document aan een inkoopfactuur gekoppeld moet worden. Bij het verwerken van dit document zullen de inkoopfactuur velden beschikbaar zijn.
    • Verkoopfactuur
      Kies Verkoopfactuur als dit document aan een verkoopfactuur gekoppeld moet worden. Bij het verwerken van dit document zullen de verkoopfactuur velden beschikbaar zijn.
    • Financieel jaardocument
      Kies Financieel jaardocument als dit document een financieel jaardocument is. U kunt een dergelijk document koppelen aan een boekingsregel.
    • Belastingaangifte
      Kies Belastingaangifte als dit document een belastingaangifte in PDF-formaat is. U kunt dit document koppelen aan de boeking waarmee de belasting betaald of ontvangen is.
    • Algemeen archiefstuk
      Kies Algemeen archiefstuk als dit document in de administratie beschikbaar moet zijn, maar niet tot een van bovenstaande soorten behoort.
    • Incassomachtiging
      Kies Incassomachtiging als dit document als incassomachtiging aan een debiteur of crediteur gekoppeld moet worden.
  • [Uploaden]
    Druk op [Uploaden [Ctrl+S] ]. De PDF documenten worden nu in iMUIS op de server geplaatst. Als het uploaden gereed is krijgt u daarvan een melding.
  • TIP
    Het is mogelijk om meerdere PDF documenten tegelijk te uploaden. Selecteer daartoe op elke regel in dit scherm een PDF document en klik als laatste op de knop [Uploaden [Ctrl+S] ].